Logo saffier consultancy
Verschillende culturen en plaatsen
  Home > Trainingen > Inleiding

Inleiding


Voorbereid op reis
Of je nu binnenkort voor een stage naar India vertrekt, voor de zending uitgezonden wordt naar Afrika, of als tentenmaker naar het Arabisch Schiereiland gaat, een goede voorbereiding is noodzakelijk.

Voor je vertrek uit Nederland valt er heel wat af te ronden en te regelen. Daarnaast is er echter nog een heel belangrijke zaak waar je aandacht aan moet schenken: je voorbereiding op het leven en werken in een nieuwe cultuur. Je thuis voelen in het gastland hangt namelijk voor een groot deel af van de manier waarop jij je hebt voorbereid. Ook zal het de mate bepalen waarin je dienstbaar zult zijn voor de mensen met wie en voor wie je gaat werken.


Divers programma

Saffier Consultancy wil jou en de organisatie die je uitzendt bij deze voorbereiding helpen. We bieden een divers programma aan waarbij je die trainingen kunt kiezen die passen bij de aard en het doel van je uitzending.

Ook organisaties in Nederland werken met mensen van verschillende culturele achtergronden, daar is een interculturele training een goede investering.

Heb je interesse voor een korte workshop over wonen en werken in een niet-westers land of wil je liever een uitgebreide training over interculturele communicatie? Wil je meer weten over manieren van lesgeven in ontwikkelingslanden of over de achtergronden en praktijk van de Islam? Bij Saffier Consultancy ben je hiervoor aan het goede adres. Kijk snel verder naar het aanbod en stel een op maat gesneden cursuspakket samen.

 

Wees de verandering die je in de wereld wil zien.

Mahatma Gandhi